Arthur rombouts

Mijn naam is Arthur Rombouts en ik geef keyboard- en pianoles in Leusden.

 Ik ben afgestudeerd als jazzpianist aan het Hilversums conservatorium en heb daar les gehad van Henk Elkerbout, Rob Madna, Frans Elsen en Rob van Bavel. Later heb ik mijn diploma voor keyboards gehaald op het conservatorium in Alkmaar.

 

Naast het lesgeven speel ik als freelancer in verschillende bands en stijlen variërend tussen jazz, pop, funk en elektronische muziek. Met de band The Newts heb ik dit jaar een album uitgebracht met eigen composities in een mix van elektro, jazz en pop.
 

Behalve met lesgeven en zelf muziek maken ben ik ook actief als re-mixer/producer. Ik heb daarmee twee remix-competities gewonnen. De één was voor Dutch Rare Groove en de ander voor MTV/Nokia. De mix van DRG is uitgebracht op een cd. Van de wedstrijd voor MTV zijn er interviews en optredens op MTV televisie geweest. Verder producties voor o.a. C'mon (C'mon & Kypski), Shane Shu, Skelley's Dream, Judith

Nijland en GRAM. Mensen die geïnteresseerd zijn in re-mixen/producen, beats-maken e.d. kan ik daar les in geven.
 

Ik ben niet iemand die simpelweg zijn lessen afdraait en gaat voor de makkelijkste weg. Ik zie mijzelf als een privé-coach die gaat kijken wat je wil leren en wat jouw mogelijkheden daarin zijn. Je bepaalt zelf wat je wil leren.
Ook de vorm van coachen
bepaal je zelf.
Als voorbeeld : Je speelt wat voor en ik geef aanwijzingen en tips en zoek er de juiste oefeningen bij. Of ik speel wat voor en jij vraagt wat ik daar doe. Lessen zonder notenschrift, of je bent zangeres en je wil jezelf leren begeleiden met akkoorden, alles is

mogelijk.